Nyheter

Kurs og samlinger

Vi starter opp to klasser med VG3-elektrikerkurs nå i august, energimontørklassen blir oppstart i oktober-november.  Introkurs for nye lærlinger starter vi med 21. august og vil bli avholdt ukentlig til alle nye lærlinger har deltatt.  Det blir sendt inkalling til alle det gjelder.

Velkommen til Y-valg 2018

Vi deltar på Yvalg 2018
Yvalg 2018 er møteplassen for deg som går på 9. og 10. trinn, og som i løpet av de neste månedene skal finne din karrierevei. 16. og 17. oktober er du velkommen til Sørlandshallen for å få en god presentasjon av ulike yrker og utdanningsprogram.

Er du vår nye Norgesmester?

Nå har du sjansen til å bli Norgesmester i elektriker- og telekommunikasjonsfaget. 

Første uttakskonkurranse gjennomføres i perioden 12.august til 12. september 2018 kl. 23:59. Hver deltaker har kun ett forsøk. Testen går på tid og varer 45 minutter. Oppgavene er flervalgsoppgaver (multiple Choice). Oppgavene dekker bredden til Vg2 og Vg3 teori innenfor hvert enkelt fagområde.

Mere info og registrering på elskolen.no

EAU-konferanse

Noen av oss deltar på EAU-konferansen i Bergen som er en samling for opplæringskontorene innenfor elektrofag 14-16. august.  Vi kan derfor bli litt vanskelig å få tak i på telefon.  Send oss gjerne en mail eller SMS.